Biler til salg

Placering

Adresse: 2860

C7 2017 - kun 12.000km

Beskrivelse: Da jeg opdager at jeg oftest kun kører bilen ned for at få skiftet olie, og dermed slet ikke får den glæde af den, som denne bil fortjener, har jeg valgt at skille mig af med min næsten ubrugte 2017 Corvette C7 Stingray 3LT z51 Arctic White, med røde accent farver, inklusive sort/rødt læderintræk i nappalæder. med Z51 performance pakke følger også indfarvede, røde paddleshifters (til rev. match, da bilen naturligvis er med manuelt gear). 3LT er den største udstyrspakke bilen findes i, og du vil derfor også opleve eks. kølning i sæderne, indfarvede syninger, indfarvede bremseklodser, og alle luksusdetaljerne. Super for en samler, entusiat, eller bare nogen der gerne vil opgradere.

Vet'en har kørt ca 12.000km, er synet og serviceret i juni måned i år, og har relevante papirer i orden, inkl. owners manual. Der medfølger to nøgler, filt cover, og plastik cover (til udendørs brug), og et sæt ubrugte, originale lakpenne i matchende arctic white fra Chevorlet, hvis man skulle være så uheldig at få lavet en ridse. Bilen er er garagebil, og har aldrig kørt i regnvejr. Aflåst garageplads i Bagsværd kan evt. medfølge hvis det ønskes.

Bilen afventer pt at få monteret en ny multimedie enhed, da der ikke kommer strøm nok til den gamle (det er åbenbart et kendt problem har jeg ladet mig fortælle). Radio og navigation virker derfor kun sporadisk, resten af bilen er i perfekt stand. Desværre er der lidt leveringstid på denne type reservedele. Køber kan derfor vælge at få 10.000 i rabat, hvis man selv ønsker at stå for udskiftningen, alternativt, så betaler jeg for det, inklusive i prisen.

Prisen er uden afgift, og evt. køber skal derfor enten være CVR registreret, eller lade bilen overtage af en moms registeret entitet (eks. leasing selskab). Jeg har selv betalt ca. 3000,-/ måned i leasing hos min leasing partner. Kontakt kan formidles på anmodning. Ca pris på samme type bil på autoscout.de ligger mellem 60.000 og 75.000 Euro, og med den høje dollarkurs, så finder du ikke et bedre tilbud. Der er med andre ord tale om en rigtig fin pris.

Flere billeder haves, og yderligere oplysninger gives, så fremt det måtte have interesse.
Pris: 395.000 DKK

Kontaktoplysninger

Telefon: 60894350