Tai suppe fra Bornholm del 2
: 20. aug 2009, 12:51
Hej her er en opskrift på den Tai suppe vi fik på Bornholm
da vi besøgte Florent og Annette :sifone:
Bornholmsk underhyler suppe
med
efterfølgende bremsespor
Løg ? gulerødder ? hvidløg ? bambusskud ? ingefær ? aubergine ærter
Frisk koriander ? frisk chili ? galanga
Alt dette snittes i passende strimler og svitses i lidt olie.
Tilsæt 50% hønseboulillon og 50% kokos mælk
Koges i ca. 10 min.
Nu tilsættes tynde strimler af ren kylling kød, smag til med salt- peber- karry/chili pasta og en smule sukker.
Kog igen ca 10 min.
Retten er nu klar til ræs
Med venlig hilsen bornholmerne.
da vi besøgte Florent og Annette :sifone:
Bornholmsk underhyler suppe
med
efterfølgende bremsespor
Løg ? gulerødder ? hvidløg ? bambusskud ? ingefær ? aubergine ærter
Frisk koriander ? frisk chili ? galanga
Alt dette snittes i passende strimler og svitses i lidt olie.
Tilsæt 50% hønseboulillon og 50% kokos mælk
Koges i ca. 10 min.
Nu tilsættes tynde strimler af ren kylling kød, smag til med salt- peber- karry/chili pasta og en smule sukker.
Kog igen ca 10 min.
Retten er nu klar til ræs
Med venlig hilsen bornholmerne.