Side 1 af 1

Tai suppe fra Bornholm del 2

: 20. aug 2009, 12:51
af (udmeldt) Henrik Berg
Hej her er en opskrift på den Tai suppe vi fik på Bornholm
da vi besøgte Florent og Annette :sifone:


Bornholmsk underhyler suppe
med
efterfølgende bremsespor

Løg ? gulerødder ? hvidløg ? bambusskud ? ingefær ? aubergine ærter
Frisk koriander ? frisk chili ? galanga
Alt dette snittes i passende strimler og svitses i lidt olie.
Tilsæt 50% hønseboulillon og 50% kokos mælk
Koges i ca. 10 min.
Nu tilsættes tynde strimler af ren kylling kød, smag til med salt- peber- karry/chili pasta og en smule sukker.
Kog igen ca 10 min.
Retten er nu klar til ræs
Med venlig hilsen bornholmerne.




Hej her er en opskrift

: 21. aug 2009, 08:23
af Rene Scholtz

Hej her er en opskrift på den Tai suppe vi fik på Bornholm
da vi besøgte Florent og Annette :sifone:


Bornholmsk underhyler suppe
med
efterfølgende bremsespor

Løg ? gulerødder ? hvidløg ? bambusskud ? ingefær ? aubergine ærter
Frisk koriander ? frisk chili ? galanga
Alt dette snittes i passende strimler og svitses i lidt olie.
Tilsæt 50% hønseboulillon og 50% kokos mælk
Koges i ca. 10 min.
Nu tilsættes tynde strimler af ren kylling kød, smag til med salt- peber- karry/chili pasta og en smule sukker.
Kog igen ca 10 min.
Retten er nu klar til ræs
Med venlig hilsen bornholmerne.






Uhm........ så mangler vi sted, tid samt en god kok. Nej -Nej I vil ikke ønske at det var mig, der var kok, til denne gode spise :seeya: