Besøg hos Ecklers

Alm. snak
Flemming
Indlæg: 1
Tilmeldt: 9. apr 2018, 19:43

Besøg hos Ecklers

Indlægaf Flemming » 9. jul 2018, 20:44

Hej medlemmer af club Corvette
Konen og jeg skal til Orlando, Miami og Key West til august, jeg er ved at renoverer min Corvette fra 1977. Så er mit spørgsmål, har ecklers en fysisk butik i Tusville, så man kan kikke lidt på sagerne, og måske få svar på nogle spørgsmål mht reservedele mvh Flemming

Brugeravatar
Anders #258
Indlæg: 14
Tilmeldt: 21. jul 2004, 10:28
Geografisk sted: Skælskør

Re: Besøg hos Ecklers

Indlægaf Anders #258 » 10. jul 2018, 15:54

Ja - de har en butik med et mindre udvalg af varerne udstillet. Men butikken ligger "foran" deres lager, så det meste vil de kunne hente frem (bortset fra varer, som de ikke selv lagerfører, og får sendt direkte til kunden fra en underleverandør). Hvis du på forhånd kender din konkrete indkøbsliste (eller dele af den) kunne du placere en ordre til afhentning hos dem - så du er sikker på at få delene med hjem (det kan godt betale sig at fylde kufferten, hvis det er lette og dyre dele). Det gjorde jeg selv, da vi besøgte dem for en del år siden.

Når I er i området skulle aflægge "Rogers Corvette" i Orlando et besøg. Har ikke selv været der endnu, men det skulle være en god oplevelse. Udover at forhandle corvetter har han en privat samling, der ikke er til salg - bl.a. én af de to kendte 1969 ZL1´er.

God tur :)

Brugeravatar
Lars Riggelsen
Indlæg: 13
Tilmeldt: 6. jan 2012, 09:54
Kontakt:

Re: Besøg hos Ecklers

Indlægaf Lars Riggelsen » 10. jul 2018, 19:59

Hejsa

Besøg hos Ecklers, skal man ikke have høje forventniger til at "pille" ved tingende, der skal man beslutte sig hjemme fra hvad man vil købe. Vi har været der for 4 år siden, men fik da købt lidt.

Ang. Rogers Corvette er besøget hvert, de er veldig flike og imøde kommende,vi fik plattet os til en af hans "nummerplader" med navet Rogers Corvette,

Der er mange gode steder at besøge, vi kørte fra Syd Florida Miami til Chicago,, så vi fik besøgt flere bil museum, Old town, Daytona Beach, Harley muset og selvfølig Corvette museumet og fabriken og meget mere.

Se evt. billeder på www.corvetteworldsweden.com midt på siden Riggelsen på tur, der er også fra Rogers næsten i bunden af billede samlingen..
De bästa hälsningar
Vibeke o Lars Riggelsen.
Medlem 1350
Distrikt Ansvarig i Syd Sverige
Veckoträffsvärd Trelleborg, CCS-träffar


Tilbage til "Generelt forum"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster